x
NederlandsFrançaisEnglish
+32 (0)56 60 35 33 Dedeyne Construct
nlfren
Nieuws
<
>

Dedeyne Construct op Bedrijven Contactdagen in Kortrijk Xpo

Ondernemen is een topsport, dat staat buiten kijf.

Om succesvol te ondernemen is het daarom raadzaam om de krachten te bundelen met collega-ondernemers en samen sterker voor de dag te komen. Vanuit dit idee ontstond "De Kopgroep", een groep dynamische ondernemers die haar oorspong vindt bij de organiserende leden van de UCI World Tour wielerwedstrijd E3 Harelbeke, die elk voorjaar wordt gereden.

Deze leden besloten om hun krachten en vriendschappen te bundelen en samen naar de Bedrijven Contactdagen in Kortrijk te trekken, hét netwerkevent bij uitstek voor ondernemers in Zuid-West-Vlaanderen. De Kopgroep bestaat vandaag uit 13 verschillende ondernemingen die geworteld zijn in de vruchtbare West-Vlaamse klei en met plezier hun netwerk openstellen voor elkaar.

Wij nodigen u dan ook graag uit om ons op 9 en 10 december 2015 een bezoek te brengen in Kortrijk Xpo. Onder het genot van een frisse pint kan u naar hartenlust kennis maken met deze ondernemers, medewerkers en klanten. Ook u keert ongetwijfeld huiswaarts met tal van nieuwe contacten én de herinnering aan een fijne avond!

Inschrijven kan via www.dekopgroep.be