x
NederlandsFrançaisEnglish
+32 (0)56 60 35 33 Dedeyne Construct
nlfren
Nieuws
<
>

Wij bouwen mee aan de toekomst van BMW concessiehouder Monserez

Om zijn klanten een optimale BMW-ervaring te bieden, zal BMW concessiehouder Monserez, die eveneens MINI en BMW Premium Selection verdeelt, eind dit jaar een nieuwe concessie voor personenwagens openen op de Meensesteenweg te Kortrijk. 

MONSEREZ bouwde reeds een totaal nieuwe BMW vestiging te Aalbeke en vernieuwde de BMW concessie te Ieper.
Nu is de concessie te Kortrijk aan de beurt.

De nieuwe locatie zorgt dat de huidige en toekomstige klanten het steeds groeiende gamma van BMW in alle rust kunnen ontdekken. Daar bovenop zullen de medewerkers een optimale werkomgeving hebben, aangepast aan de technische evoluties van het vak. Daarvan zullen uiteindelijk ook de klanten weer terug kunnen profiteren bij hun onderhoud & service.

Na de werken zal ook de MINI concessie terugkomen naar de Meensesteenweg. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe concessie werd rekening gehouden met een aantal belangrijke aspecten. De concessie is ontworpen naar een tijdloze architectuur die rekening houdt met de zonnebeheersing en compactheid van het gebouw. Daarnaast werd er gebruik gemaakt van nieuwe technologieën om te beantwoorden aan de PEB-normen en tevens te zorgen voor de duurzaamheid van het gebouw.
Verder vormt de concessie ook een functioneel geheel met de nodige ondergrondse parkeervoorzieningen.Ontdek BMW en MINI tijdelijk in de Pop Up Store in Harelbeke.

De werken startten begin februari en duren tot het eind van het jaar.