x
NederlandsFrançaisEnglish
+32 (0)56 60 35 33 Dedeyne Construct
nlfren

Over Dedeyne Construct

Dedeyne Construct is een aannemer die full-service biedt en u begeleidt tijdens het volledige proces van uw bouwproject.

Ons team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers staat in voor de volledige opvolging van elk project, of het nu gaat om het bouwen of renoveren van een woning, een industrieel gebouw of een semi-industrieel pand.

Al van bij de eerste bouwplannen is Dedeyne Construct uw uitgelezen partner. Wij stellen een gespecialiseerd team samen dat u begeleidt met expertise en know how.

Via ons netwerk brengen wij u in contact met een architect die uw verwachtingen kan inlossen. Maar we kunnen ook instaan voor technische ondersteuning van uw architect.

Op basis van de plannen maken wij een gedetailleerde voorstudie van uw project, mét prijsopgave. We bepalen de afwerkingsgraad van de buitenkant en blikken vooruit op de afwerking van het interieur. Hierbij streven we niet alleen naar een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Wij werken samen met de beste stielmannen uit de streek om van uw droom een concreet project te maken.

Uw projectleider volgt de evolutie van de werken op tot de finale oplevering en is tijdens de werken uw vast aanspreekpunt.

Onze troeven

>gedurende de volledige duur van de werken zijn wij uw adviseur en aanspreekpunt die u bijstaat bij elke stap van het bouwproces.

>wij houden het vooraf bepaalde budget en de timing in de gaten. Als er wijzigingen opduiken, wordt u daar tijdig over geïnformeerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

>dankzij onze jarenlange contacten met de beste aannemers van de streek kunnen wij een optimale continuïteit verzekeren op de werf.

>elke medewerker binnen ons team is gespecialiseerd in een onderdeel van het bouwproces. Onze experts scholen zich continu bij, waardoor zij beter dan wie ook op de hoogte zijn van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Zij zijn het meest aangewezen om de architect te begeleiden bij zijn plannen en om eventueel alternatieven aan te bieden.

>indien u dat wenst, begeleiden we uw project vanaf de eerste plannen tot aan de afwerking. We hebben ervaring met elke stijl: van rustiek, landelijk tot tijdloos of modern en alles daartussenin.

Een stukje geschiedenis

Guido Dedeyne startte in 1973 zijn eigen bouwbedrijf. Hij startte aanvankelijk met het bouwen van huizen in verkavelingen. Tien jaar later nam hij ook industriële panden voor zijn rekening. Mede door die diversiteit groeide zijn onderneming uit tot het bedrijf dat Dedeyne Construct vandaag is.

In 2011 gaf Guido de fakkel door aan zijn kinderen: Guy, Catherine en Françoise. Guy Dedeyne staat in voor de dagelijkse leiding van het aannemingsbedrijf, terwijl zijn zussen actief zijn in de projectontwikkeling met Dedeyne Projects. De kruisbestuiving tussen de twee bedrijven levert een grote meerwaarde op.